Ohjelma

Muutokset mahdollisia


OHJELMA LAUANTAINA 25.3.2017    

Esitys1

 

Ensimmäinen kuvakooste lauantain esiintyjistä valmiina. Hienoja ja ammattitaitoisia esiintyjiä. Kiitos!

 

 

Luennot sisältyvät sisäänpääsymaksuun kumpanakin päivänä. Luennot pidetään alakerrassa. Meediotilaisuus, Miten värit vaikuttavat meihin-workshop ja Menneet elämät regressio-workshop ovat maksullisia (käteismaksu).

 


Kello 11:30                         Tervetuloa tttt KevätFiilis-tapahtuman luennoille! 

Päivi Kujanpää

 


Kello 11:35-12:05     unnamed       Tarotit ja meditointi,  workshop-näytös

Tuula Huhtala 

 


Kello 12:10-13:10             Miten värit vaikuttavat meihin

Miten löydämme vahvuutemme  leena.JPGvärien kautta.

Eri tapoja miten värejä voi käyttää hoitamaan itseään. Ovimaksu 10€, käteinen

Leena Ekman


Kello 13:15-13:55               Äänihoito – intentio, värähtely, resonanssi ja harmonia. 

Koko olemassaolo perustuu värähtelyyn.rrrÄäni on sekä liikettä että värähtelyä. Kuulo on ensimmäinen aistimme ja se aktivoituu jo sikiöaikana. Äänihoito perustuu alkuperäiskansojen tapaan käyttää ääntä hoitavassa ja parantavassa tarkoituksessa. Äänen värähtely tukee yhteyttä kehoon ja mieleen sekä ympäristöön. Hoitava ääni rentouttaa ja eheyttää olemusta sekä vahvistaa läsnäoloa ja tietoisuutta.

Tatu Saarikko on koulutukseltaan lähihoitaja, äänihoitaja sekä ympäristönhoitaja.


Kello 14:00-14:30            Kvanttihoito

Tervetuloa matkalle kiehtovaan kvanttienergian maailmaan. Kaikki, siis aivan kaikki, koko Universumi koostuu energiasta. Nyt on alkanut uusi Kultainen aika, joka mahdollistaa hyvin korkeat energiavärähtelyt. Vien sinut 0-tilaan, joka on ”kaikki on hyvin” tila. Kerron myös mitä kvanttihoito on, ja mikä tärkeintä, kuka sinä itse olet. Tässä uudessa tietoisuuden tilassa saat uusia mahdollisuuksia ja voit toteuttaa unelmasi, kaikki on mahdollista ja rajatonta. Sielummehan on kuolematon ja rajaton.Minä (1).jpg

Kvanttihoito on fyysistä, psyykkistä ja emotionaalista paranemista. Se perustuu värähtelytaajuuden kohottamiseen, solun resetointiin eli 0-tilaan, jolloin kehon oma paraneminen on mahdollista aktivoitua. Kehosi siis parantaa itse itsensä. Lämpimästi tervetuloa kokemaan yhdessä valoa, rakkautta ja eheytymistä kvanttienergian avulla.

Sari Lehto

Kello 14:35-15:05             Rosen-menetelmä – mieli unohtaa, keho muistaa                                                                                         Esitelmä ja miniworkshop

Rosen-menetelmä on kehoterapeuttinen hoitomuoto, joka on fysioterapeutti Marion Rosenin kehittämä. Terapeutin läsnäolevan kosketuksen ja sanojen avulla voit tulla tietoiseksi kehossasi olevista jännityksistäsi, tavastasi olla ja hengittää. Vaikeiksi koetuissa elämäntilanteissa fyysinen tai psyykkinen kipu saa meidät jännittymään. Jännitys suojaa liian kipeiltä kokemuksilta ja auttaa meitä selviytymään. Ajan myötä sopeudumme tähän, jolloin omien tunteittemme ja tarpeittemme tunnistaminen ja ilmaisu estyvät. 16729166_599171126943946_8681446790973833812_n
Kuulet lisää, miten keho-mieli-tietoisuus tässä menetelmässä toimii ja millaisiin asioihin asiakkaani ovat saaneet apua rosenista. Teemme lopuksi lyhyitä hengitys- rentoutumis- ja läsnäoloharjoituksia, joista voit poimia hyvinvoinnin työvälineen arkeesi.

Tuula Kristiina Lauri, HuK, luontoyhteyskouluttaja, hyvinvointiterapeutti


Kello 15:10-15:40             Vaikuta ravinnolla hyvinvointiisi
Sanotaan, että olet sitä mitä syöt? ttMihin voit syömälläsi ravinnolla vaikuttaa?
Kaipaatko lisää virkeyttä? Onko sinulla vatsavaivoja tai nivelvaivoja? 
Anna ravinnolle mahdollisuus vaikuttaa hyvinvointiisi.
Tiina Ojala,  dipl.ravintoteraputti  

Kello 17-19                         Meediotilaisuus 

Kehittyvä uudenajan meedio.wp_20161218_11_08_35_pro-2

Rakkaudellisten viestien välittäjä.

Sydämen asiana ihmisten auttaminen. Lämpimästi tervetuloa!

Oviraha 10€ käteinen, ovet suljetaan kello 17. 

Minna Blomqvist


OHJELMA SUNNUNTAINA 26.3.2017 

Kello 11:40                         Tervetuloa tttt KevätFiilis-tapahtuman luennoille! 

Päivi Kujanpää


 

Kello 11:45-12:15               Koko Suomi saunoo! 

Saunaterapia on vanhaan kansanperinteeseen perustuva koulutuskokonaisuus,
jossa perehdytään perinnehoitoihin, saunan terveyttä edistävään ja puhdistavaan vaikutukseen. Saunassa pestään myös mieli, pihkalla paranoo vaikka ois keskeltä poikki !
Suo, kuokka ja Jussi, jos ei sauna, terva ja viina auta, niin kokeile kuppausta.mervi-hongisto-003
Mikä on sinun voimalauseesi, miten sauna vastaa omaan tarpeeseesi kaiken kiireen keskellä?

Turvesaunan tunnelmaa ja Löylyrentoutusta äänimaljoin.
Tule kuulemaan Saunaterapian ja LöylynHengen voimaa tuovaa tarinaa. Terveisin Mervi ja saunatontut!

Mervi Hongisto


Kello 12:20-13:20             Menneet elämät regressiohoito – matka omaan itseen

Tule mukaan itse koettavalle mielikuvamatkalle omaan menneeseen elämään. Tieto omasta menneestä elämästä välittyy oman alitajuntasi kautta. katjaVoit saada korkeampaa ohjausta nykyiseen tilanteeseesi, vapautua haitallisista ajatusmalleista, matkata lapsuuteesi selvittämään asioita ja antamaan anteeksi taikka matkata menneisiin elämiin selvittämään kuka olit ja missä elit tuossa elämässä.

Kehollisen rentoutuksen jälkeen teemme pienen regressiomatkan turvallisesti ja lempeästi. Matkan jälkeen on mahdollista jakaa omia kokemuksia ja esittää kysymyksiä regressiohoitoon liittyenWorkshopin hinta 10€, käteinen.

Katja Tuominen on koulutukseltaan luontaishoitaja, di-vyöhyketerapeutti, mestarihermoratahieroja sekä ayurvedahoitaja.


Kello 13:25-13:55              Suojelusenkeli ei jätä

Meillä jokaisella on oma suojelusenkelimme. Hän kulkee aina rinnallamme auttaen,
tukien, suojellen ja opastaen. Välillä kuitenkin tulee elämässämina hetkiä jolloin tuntuu, että on aivan yksin. Omassa sisimmässä myllertää ja tuntuu ettei apua löydy.
Kerron oman tarinani ja miten olen saanut apua, uskoa sekä ohjeita arjesta selviytymiseen
enkeleiltä. Kanavoin lopuksi enkeleiltä meille viestin. 
Tule kuulemaan mitä heillä on meille kerrottavana.
Kouluttautunut olen perushoitajaksi, DAH – intuitiiviseksi enkelihoitajaksi, äänimaljaohjaajaksi. Vapaaehtoistyön puolella olen saanut kouluttautua kokemuskouluttajaksi, vertaisryhmän vetäjäksi
sekä vertaispuhelin vastaajaksi.


Tarja Nordbäck


Kello 14:00-14:30            Kukkatipat

Kukat, kasvit sekä kaikki ympärillämme oleva on värähtelyä. Myös jokainen meistä ihmisistä värähtelee omalla taajuudellaan. Näin ollen olemme jatkuvassa vuorovaikutuksessa kaikkien ympärillä olevien kasvien, eläinten ym. kanssa. Kasvien värähtely vaikuttaa ihmisiin monin eri keinoin. Jokaisella kasvilajilla on oma vaikutuksensa sekä fyysiseen, että mentaaliseen kehoomme.11053400_753250918130335_26867031656140106_n.jpg

Kukkaterapiaa voidaan verrata homeopatiaan, jossa myös homeopaattisten lääkkeiden sisältämä kasvi- tai mineraalimuisti-informaatio vaikuttaa kehoomme. Kukkaterapeuttisista uutteista voidaan saada apua mm. traumoihin, surumielisyyteen, voimattomuuteen, oman polun löytämiseen sekä moneen muuhun ongelmaan. Kukkatipat ovat turvallisia käyttää ja sopivat myös pienille lapsille ja eläimille.Tervetuloa kuuntelemaan luentoa kasvien ihmeellisestä voimasta.

 Teija Yläranta


Kello 14:45-15:15               Äänimaljahoito ryhmärentoutuksena

Äänimaljojen vaikutus perustuu äänivärähtelyihin, joita kehomme jokaiset solut vastaanottavat rentoutuksen aikana. Ihminen on n. 75% vettä, joka tekee mahdolliseksi vastaanottaa solutasolla erilaisia äänivärähtelyitä.  unnamedOn tehty lukuisia tutkimuksia, esim, miten musiikkki vaikuttaa veden kiteiden järjestäytymiseen. Jatkuva kiire, stressi sekä myös vääränlainen ruokavalio voivat aiheuttaa kehomme solutasolla epäjärjestäytymistä. Kun tätä häiriötilaa jatkuu pidempään on mahdollisuutena saada sekä fyysisiä sairauksia että henkisiä epätasapainotiloja.
 

Äänimaljojen värähtelyllä voimme saada aikaiseksi rentoutusta ihan syvemmälle solutasolle, mikä vaikuttaa myös koko kehomme vallitsevaan olotilaan. Sydämen syke hidastuu, pulssi laskee, mielihyvähormonit aktivoituvat ja saamme lisää virtaa jokapäiväiseen elämäämme.

TERVETULOA KOKEILEMAAN ÄÄNIVÄRÄHTELYN IHANIA VAIKUTUKSIA !


Mainokset